Proefschrift maken | print je dissertatie in Maastricht

Proefschrift maken

promoveren


Je zult niet geloven hoeveel mensen kwaliteit in service het belangrijkst vinden

Al vier of vijf jaar aandacht besteed aan het schrijven van uw proefschrift, of dissertatie zoals u wilt, en de datum van promotie nadert. Het is nu tijd uw proefschrift op te maken en te drukken. Om de aandacht en kwaliteit voor uw werk voort te zetten maakt u de juiste keuze door het afsluitende werk aan Boekenplan over te laten.

 

Indien u een drukklaar PDF inlevert begeleiden wij u met de afronding maar wij kunnen ook vanaf het Word document de opmaak en vormgeving volledig voor u verzorgen. Naast de boekproductie kunnen wij, naast een proefschrift maken, ook uw thesis beschikbaar maken voor verkoop via internetkanalen. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een digitale versie in Epub.


Proefschrift maken? Wat kunt u van ons verwachten

U legt de laatste hand aan uw proefschrift. Een aantal exemplaren zijn nodig om in te leveren. Hoe gaat u dit doen? Zit u bij uitgeverij Boekenplan nu wel goed? Wilt u meer dan alleen een stapel boeken? Dan kunt u bij Boekenplan terecht. Wij kunnen veel meer dan alleen maar een proefschrift laten drukken. Het is onze specialiteit om alles te verzorgen rond de productie van een boek. Neem in een vroeg stadium contact met ons op alles door te spreken. De proefschrift stellingen zijn gratis.

 

Wat wij voor u en uw proefschrift doen buiten het drukken:

  • vormgeving en boekopmaak, u kunt bij ons rekenen op persoonlijke begeleiding
  • verkoop via onze webwinkel en alle grote internetsites, waaronder Bol.com en boekhandels in Nederland en België
  • uw proefschrift maken met ISBN
  • publiciteit door middel van het sturen van persberichten en eventueel recensie-exemplaren naar alle relevante media
  • drukken en afwerken van de proefschriften, inclusief gratis stellingenblad en uitnodigingen
  • internationale distributie
  • e-book mogelijk in PDF alsmede E-Pub
  • Lees ook de tips binnenwerk voor uw dissertatie

 

Omslag van uw dissertatie

 

Hierop besparen is iets waar u later soms spijt van kunt krijgen. Het omslag is het eerste wat vakgenoten en andere belangstellenden van je onderzoeksresultaten zien. Daarom is het erg belangrijk om voor deze eerste indruk een goede vormgever te kiezen. Boekenplan werkt met een aantal professionals.

 

Voorbereiding en aanlevering voor het omslag

 

Een korte samenvatting van de inhoud voor op de achterzijde, vaak zo’n 150 tot 200 woorden, is de basis voor de thesisontwerp. Uiteraard zal de ontwerper de definitieve titel, ondertitel en auteursnaam moeten hebben. U beschrijft waar het onderzoek over gaat, welke vragen centraal staan en wie de doelgroep is. Ook kunt u kort iets over uzelf vertellen. Deze teksten zijn voor de vormgever zijn eerste kennismaking met uw proefschrift.

Uiteraard kunt u fotomateriaal en illustraties aanleveren voor het omslag. Deze moeten wel van goede kwaliteit zijn en zeker niet van internet gehaald zijn. Het is van groot belang dat u schriftelijke toestemming heeft om het gebruikte beeldmateriaal te mogen gebruiken.

 

 

 

 

Proefschrift laten maken

U ziet het. Als u wilt dat uw werk ruim verkrijgbaar moet zijn dan bent u bij Boekenplan aan het goede adres. Uw proefschrift laten drukken bij Boekenplan betekent tevens dat u de diensten van een uitgeverij kunt afnemen. Mocht u een handelseditie willen zorgen wij ervoor dat uw proefschrift wereldwijd verkrijgbaar is. Van elk verkocht exemplaar ontvangt u vervolgens een aantrekkelijke royalty.
 

Proefschrift drukken met groepskorting

Als meerdere aio’s aangeven om bij Boekenplan hun proefschrift te laten vervaardigen dan ontvang je per deelnemer 2% korting. Dus bestaat de groep uit 5 personen dan krijgt iedere deelnemer 10% korting. Deze korting kan oplopen tot maximaal 15% korting. Je proefschrift laten drukken is bij Boekenplan nu zeer voordelig.

Succes 100%gegarandeerd

 

Wil je meer info over het maken van uw dissertatie lees verder:

 

De lay-out uitbesteden?

 

Interessante links

Wiskundebijles

Toolsteps