Geef je eigen boek uit, samen met Boekenplan

Eigen boek uitgeven
 

Eigen boek uitgeven nu succesvol in Maastricht


Een eigen boek uitgeven kan succesvol. Iedereen droomt van een uitgave bij een van de grote traditionele uitgevers maar om diverse redenen is dit slechts voor een beperkt aantal uitgaven per jaar weggelegd. Het laten maken van boeken en dan met alles zelf aan de slag moeten is het andere uiterste.


Je boek uitgeven en onze aanpak

Boekenplan kan u een groot aantal diensten aanbieden waardoor u het traditionele uitgeven op velerlei gebied benadert zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Lees de 28-tips succesvol je boek uitgeven.

 

Wij hebben de nodige ervaring in de uitgeverswereld om met u te duiden waar de interessante mogelijkheden zitten en vervolgens uw boek bij de juiste doelgroepen onder te brengen. Deze ervaring als uitgever kunnen zeker ook inzetten als u bij ons uw boek wil laten drukken.


Button uw eigen boek uitgeven

Je eigen boek uitgeven bij Boekenplan:

De voordelen voor u bij een uitgeverij

Wilt u snel meer weten over onze specifieke voordelen voor u? Samen komen we verder. Bel ons gerust en wij nemen de tijd om alles helder te krijgen. Want uw eigen boek uitgeven bij een uitgeverij is een serieuze zaak: 043-3581882.
Lees meer over Zelf je boek publiceren.


Premium garantie