Over Boekenplan

Over ons

 

René Bouman

René Bouman is de oprichter van uitgeverij Boekenplan. Met zijn jarenlange ervaring in de grafische industrie en de uitgeverswereld is hij een expert op het gebied van vormgeving, productie, druk, verkoop en boekuitgave en heeft hij reeds vele auteurs en bedrijven geholpen om samen een kwalitatief goede publicatie te verwezenlijken. Desgewenst geeft hij ook advies omtrent de bovenstaande gebieden. Auteurs, kleine uitgevers, ondernemers en organisaties kunnen voor alles op het gebied van boeken bij hem terecht.


Liliane Schoonbrood

Liliane Schoonbrood is zowel de levenspartner van René alsook zijn zakenpartner in Boekenplan. Met jarenlange en veelzijdige ervaring in management en als ondernemer is zij sinds de vestiging van Boekenplan in Maastricht sterk betrokken bij klantencontact, projectcoördinatie, acquisitie en promotie. Zij onderhoudt de contacten met de redacteuren en correctoren en begeleidt de eindredactie. Haar creativiteit, aandacht en inlevingsgevoel leveren onze klanten vaak net dat beetje extra dat Boekenplan zo bijzonder maakt.


Het geheim van uitgeverij Boekenplan

Bij Boekenplan zetten we ons altijd in voor u als klant en voor een goed, kwalitatief resultaat. Onze aanpak is gebaseerd op kennis, ervaring, intuïtie en flexibiliteit waardoor onze klanten meer dan tevreden zijn over hun uitgave. Wij geloven in anders denken en ondernemen met passie. Het centraal stellen van de klant, vernieuwing, vakkennis en de beste klantenservice zijn de kenmerkende pijlers van ons bedrijf. Wij maken, verkopen en publiceren prachtige boeken die garant staan voor een unieke beleving.


Statement

Wij geloven in kwaliteit. Wij geloven in investeren in kwaliteit. Aandacht voor kwaliteit genereert aandacht voor kwaliteit. Alles wat met zorg en precisie is uitgegeven zal waardering ontvangen. Wij geloven in focus als noodzakelijke voorwaarde voor kwaliteit. Een professional is iemand die keuzes maakt. Iemand die weet waar hij voor staat. Keuzes maken je sterk. Je boodschap krijgt waarde als je het deelt. Een uitgever met een bewonderenswaardige service waar je trots op kunt zijn. Bel ons.


Meer weten over Boekenplan?

René Bouman is bereikbaar via 043-3581882 of 06-21278151
Liliane Schoonbrood is te bereiken via 043-8516904 of 06-22936840

Of email ons: info@boekenplan.nl

Pers en Boekenplan


Meningen van onze klanten

 

Lees ook: proefschrift en promoveren en boeken en rapporten maken.

Boekenplan
Maak ook kennis met ons zusterbedrijf: Energetix Maastricht