Boek succesvol digitaal uitgeven

    « Terug

    eBook uitgeven bij Boekenplan

    27 Jaar e-Reader: De magie van ePub

    In de digitale wereld van boeken is ePub een begrip geworden. Als afkorting voor Electronic Publication, biedt dit gratis, open bestandsformaat, ontwikkeld door het International Digital Publishing Forum (IDPF), een revolutionaire leeservaring. ePub, een bestandstype gebaseerd op XML, is uitgegroeid tot de meest geaccepteerde standaard, beschikbaar in vrijwel alle 190 online boekwinkels.Wat ePub zo uniek maakt, is de flexibiliteit.

     

    De Evolutie van het e-Book

    Wat ePub zo uniek maakt, is de flexibiliteit. Teksten en afbeeldingen passen zich moeiteloos aan de grootte van elk scherm aan. Of je nu leest op een smartphone, tablet of computerscherm, ePub biedt optimaal leescomfort. Voor boeken rijk aan foto's, grafieken en illustraties, kan een overstap naar PDF echter beter zijn. PDF biedt meer vrijheid in lay-out en lettertypekeuze en is compatibel met zowel eenvoudige als complexere ontwerpprogramma's.

    De Geboorte van ePub3

    Sinds 2011 is ePub3 op de markt, een geavanceerde versie die links naar internet, digitale kaarten, video's en zelfs ingebouwde audio- en videocontent ondersteunt. Ideaal voor studie- en reisboeken! Hoewel de ontwikkelingskosten hoger liggen, breidt ePub3 de mogelijkheden aanzienlijk uit, zowel met flowable content als met een fixed layout.

    De Voordelen van Digitaal Publiceren

    Digitaal publiceren met Boekenplan opent deuren. Naast lage vaste kosten (uitgezonderd ePub3), biedt het talloze voordelen, zoals:

    - Gratis delen van je e-book binnen je netwerk

    - Tijdelijke gratis promoties

    - Eenvoudig meenemen op e-readers

    - Flexibele prijsacties
     

    Het potentieel van e-books is nog lang niet door iedereen ontdekt, maar de groeiende populariteit van e-books zal hier snel verandering in brengen. Met Boekenplan wordt digitaal publiceren een fluitje van een cent. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op, of stuur ons een e-mail. Samen verkennen we de voordelen van uitgeven met Boekenplan!

    Of mail ons.
     
    Boek uitgeven bij Boekenplan | boekenplan.nl | T 043-3581882

    Share |